Павлова с банани



по бтв я видях рецептата,но не я записах и импровизирах, имах белтъци,но не знам колко броя че не бях ги отделяла аз,сложих щипка сол и разбих,като взе да се сгъстява започнах да прибавям захарта,но нямах пудра и сложих на кристали,като стана достатъчно гъсто го изсипах върху сладкарска хартия и оформих на кръгъл блат около 5 см висок,пекох на 120-150 гр един час,ако започне да става розово намалявате фурната,разбивате сметанка (течна) и намазвате блата идеално изстинал ,отгоре се слагат плодове,най-добре е да се сложи сметаната преди да се сервира,
 в сметаната сложих няколко гранули нес кафе и малко есенция ром


този десерт е нещо изключително,блата стана превъзходен,хрупкава коричка а вътре като дунапрен

Коментари

Популярни публикации