Ангелски очи
1 жълтък
125 г меко масло
2 с.л пудра захар
1 п. ванилова захар
180 г брашно
смлени орехи
Конфитюр
От продуктите замесвате меко тесто. Прибирате в хладилник за няколко часа. Оформяте топчета от 20 г, овалвате в смлени орехи и редките върху хартия за печене на разстояние една от друга. Всяко топче притискате отгоре, за да се получи вдлъбнатина. Печете на 170 градуса около 15 минути, като внимавате да останат бели.
Докато се пекат загрявате сладкото да стане леко течно.
След като извадите сладките от фурната и се охладят с помощта на лъжичка слагате от сладкото в получената вдлъбнатина.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Здравейте приятели.Благодаря,че се отбихте в моята кухня!
Надявам се да ви е било приятно!Ще се радвам ако споделите своето мнение за блога или рецептите,които предлагам !
Желая Ви приятни мигове и да ви е сладко!