Чушки бюрек




Много вкусни чушки бюрек по рецепта на Йоли 


продукти за 4 порции

8 печени и обелени чушки
4 яйца
200 г сирене
магданоз
копър
скилидка чесън

за панировката

3 яйца
галета
брашно
олио за пържене


Яйцата се разбъркват леко и се изсипват в тиган,слага им  се лъжица олио и се запържват на слаб огън.
Сиренето се намачква с вилица и заедно с нарязаните копър и магданоз се прибавят към яйцата.Добавя се и скилидката чесън,нарязана на ситно.

Чушките се разрязват от едната страна и се разтварят нацяло.Поставя се от плънката и се затварят в първоначалния им вид.



Овалват се в брашно,след това в яйце и галета.Оставят се за десетина минути ,за да изсъхне панировката.




Преди да се изпържат отново се потапят в яйце.




Много вкусни станаха чушките и със сигурност ще се правят още .



Коментари

Популярни публикации