Бутер банички със свинско

Бутер банички със свинско







400г бутер тесто
250 г свинско месо от филе
250 г гъби
50 г маслини без костилка
3 кисели краставички
1 глава лук
1 глава червен лук
малко прясно нарязана кора от лимон
100 г кашкавал ( топено сирене с вкус на бекон)
сол,черен пипер,магданоз,едро мляно чили





Нарязвате лука на лунички,месото и гъбите на кубчета,краставичките,маслините и лимоновата кора на ситно.
Запържвате лука,гъбите и месото.Добавяте сол,черен пипер,чили,лимоновата кора,а накрая краставичките,маслините и магданоза.
Ако тестото ви е на Бела предварително леко го разточвате.
Нарязвате на квадрати.Слагате от плънката върху тестото,




отгоре слагате парченце кашкавал и похлупвате с другото квадратче.Защипвате краищата с помощта на вилица.

Може да го загънете като руло или по този начин  като последователно загръщате с лента от двете страни

Печете на 200 градуса до готовност




Коментари

Популярни публикации